Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Pentru a adăuga, șterge sau modifica produse, intrați în formularul "Produse"

 
 

În acest formular, puteți vizualiza lista de produse și modifica acolo unde doriți denumirea produsului.

 
 

Ordonare tip Explorer pentru fiecare câmp: în ordine alfabetică (de la A la Z sau de la Z la A), crescător sau descrescător.

 
 

Calculează ultimul preț facturat, cantitatea totală vândută, ultimul preț de intrare, cantitatea totală intrată și stocul.

 
 

Import produse din Excel. La apăsarea butonului de import vi se vor da instrucțiuni asupra structurii fișierului excel din care importați datele. După import este bine să efectuați o verificare a produselor.

 
 

Puteți adăuga pentru fiecare produs, comentariile dvs.

 
 

Pentru a șterge un produs din baza de date, selectați produsul apoi apăsați "Ștergere produs". Dacă ștergeți un produs facturat, acesta va rămâne în situații și la reintroducerea produsului veti regăsi datele referitoarea la ultimul preț facturat și cantitatea vândută.

 
 

Exportă datele din formular în Excel, text sau csv.

 
 

Pentru a căuta un produs în baza de date, puteți introduce primele caractere apoi selectând produsul din listă, programul se poziționează pe înregistrarea respectivă.

 
 

Funcție de verificare a datelor introduse. Programul verifică toate produsele, dacă există dubluri sau caracterul apostrof.

 
 

Ascunde produsul din lista de la facturi, avize, proforme. Dacă doriți să eliberați listele (combo) de produse din facturi, avize și proforme fără a șterge produsul, puteți ascunde produsul din listă. La debifare, produsul va fi din nou vizibil.

 

Harta site - Sitemap | Bitorder SRL © | Program gestiune www.facturaregestiune.ro