Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Pentru a adăuga, modifica, sterge furnizori, intrați în formularul "Furnizori"

 
 

Pentru a adăuga un furnizor nou apăsați butonul "Înregistrare nouă", apoi completați datele necesare.

 
 

Pentru fiecare furnizor puteți introduce mai mulți delegați.

 
 

Datele furnizorului pot fi modificate mai puțin câmpurile marcate cu roșu (Furnizor și Cod fiscal) care sunt blocate dacă sau întocmit niruri pentru acest furnizor.

 
 

Puteți naviga la furnizorul anterior, furnizorul următor, primul furnizor, ultimul furnizor (ordine alfabetică), prin apăsarea butoanelor corespunzătoare din meniul de navigare. De asemenea pentru navigare rapidă puteți folosi butonul de scroll al mouseului.

 
 

Pentru a căuta datele unui furnizor, introduceți primele caractere din denumire, apoi selectați furnizorul din listă

 
 

Pentru a căuta datele unui furnizor, introduceți codul CIF

 
 

Exportă toate datele din formular în Excel, text sau csv.

 
 

Import furnizori dintr-un fisier Excel. La apăsarea butonului de import vi se vor da instrucțiuni asupra structurii fișierului excel din care importați datele. După import este bine să efectuați o verificare a furnizorilor.

 
 

Funcție de verificare a datelor furnizorilor introduși. Programul verifică daca toți furnizori au cod fiscal, dacă sunt dubluri și dacă exită caracterul apostrof.

 
 

Ascunde furnizorul din lista de furnizori din intrări, nir și plăți. Dacă doriți să eliberați listele (combo) de furnizori din intrări, nir și plăți fără a șterge furnizorul, puteți ascunde furnizorul din listă. La debifare, furnizorul va fi din nou vizibil.

 
 

Pentru a șterge un furnizor din baza de date, selectați furnizorul apoi apăsați "Șterg înregistrarea". Datele furnizorului vor fi sterse, operație ireversibilă. Furnizorul va rămâne înregistrat doar în situații cu numele și codul fiscal.

 

Harta site - Sitemap | Bitorder SRL © | Program gestiune www.facturaregestiune.ro