Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

 
 

Pentru a adăuga, modifica, sterge clienți, intrați în formularul "Clienți"

 
 

Pentru a adăuga un client nou apăsați butonul "Înregistrare nouă", apoi completați datele necesare.

 
 

Pentru fiecare client puteți introduce mai mulți delegați.

 
 

Datele clientului pot fi modificate mai puțin câmpurile marcate cu roșu (Client și Cod fiscal) care sunt blocate dacă clientului i s-au emis facturi.

 
 

Puteți naviga la clientul anterior, clientul următor, primul client, ultimul client (ordine alfabetică), prin apăsarea butoanelor corespunzătoare din meniul de navigare. De asemenea pentru navigare rapidă puteți folosi butonul de scroll al mouseului.

 
 

Pentru a căuta datele unui client, introduceți primele caractere din denumire, apoi selectați clientul din listă

 
 

Pentru a căuta datele unui client, introduceți codul CIF

 
 

Exportă toate datele din formular în Excel, text sau csv.

 
 

Import clienti dintr-un fisier Excel. La apăsarea butonului de import vi se vor da instrucțiuni asupra structurii fișierului excel din care importați datele. După import este bine să efectuați o verificare a clienților.

 
 

Funcție de verificare a datelor clienților introduși. Programul verifică daca toți clienții au cod fiscal, dacă sunt dubluri și dacă exită caracterul apostrof.

 
 

Ascunde clientul din lista de clienți din facturi, avize, proforme și contracte. Dacă doriți să eliberați listele (combo) de clienți din facturi, avize, proforme și contracte fără a șterge clientul, puteți ascunde clientul din listă. La debifare, clientul va fi din nou vizibil.

 
 

Pentru a șterge un client din baza de date, selectați clientul apoi apăsați "Șterg înregistrarea". Datele clientului vor fi sterse, operație ireversibilă. Dacă clientul are facturi emise, atunci veti primi un mesaj de avertizare. Dacă acceptați, clientul, va rămâne înregistrat doar în situații cu numele și codul fiscal.

 
 

Modul de tipărire plicuri.

 

Harta site - Sitemap | Bitorder SRL © | Program gestiune www.facturaregestiune.ro